skip to Main Content

CE ESTE ENERGIA SOLARĂ ?

Soarele trimite spre planeta noastră energie sub forma de lumina .

Cu ajutorul unui sistem de panouri fotovoltaice avem posibilitatea de transforma lumina de la soare in energie electrica . Aceasta poate fi folosită pentru consumul nostru, iar surplusul poate stocat in acumalatori sau injectat in rețea pentru a fi folosit acolo unde este nevoie.

Avantaje

Principale avantaje ale acesteia sunt impactul asupra mediului si disponibilitatea resursei.

Un alt avantaj important este faptul ca după recuperarea investiției, energia este gratuită. În ultimii zece ani, prețul sistemelor fotovoltaice a scăzut constant pe fondul unei utilizari tot mai extinse .

Investiția într-o astfel de tehnologie se recuperează in aproximativ 7 ani prin scăderea facturilor de energie electrica cât și prin creșterea valorii de piață a imobilului unde acestea sunt amplasate.

Ce este un prosumator

Conform legii nr. 220 / 2008, prosumatorul  este clientul final care deține instalții de producere a energiei electrice, inclusiv in cogenerare, cu o putere mai mică de 27kW, a cărui activitate specifică nu este producerea energiei electrice și care consumă, stochează sau vinde energie electrică din surse regenerabile produsă în clădirea lui, inclusiv un bloc de apartamente, o zonă rezidențială, un amplasament de servicii partajat, comercial sau industrial sau în același sistem de distribuție închis .

Ce ne propunem

Vrem să vă îndrumăm în procesul complex de  a ajunge PROSUMATOR. Cu noi, drumul va fi mai ușor, iar  Dumneavostră veti  scuti timp prețios,  timp pe care îl veți putea investi in alte activități sau pe care îl puteti  petrece cu familia .

Dacă ne alegeți, consultantul va verifica pentru Dumneavoastră din punct de vedere calitativ, cantitativ, economic atât soluția proiectată cat si lucrările care se vor executa.

Consultantul  va poate ajuta să alegeți tipurile de echipamente astfel încât să optimizați costurile și să obțineți performanță maximă .

Back To Top